BRODERING

Den velkjente broderiteknikken gjør det mulig å tilpasse kvalitetsstoffer med god kvalitet og perfeksjon. Broderi gjenskaper design med et stort utvalg av farger og tydelige linjer.

Brukes på stoff og tekstiler:
Jakker, Skjorter, T-Skjorter, Uniformer, College, Strikk som Gensere, Poncho, Caps, Luer, Håndklær, Tepper, RyggsekkerSilketrykk

Silketrykk er en trykketeknikk som gir pålitelige og langvarige resultater.
Denne metoden kan brukes på glatte overflater; trykk i høy definisjon selv med mer enn én farge.

Brukes på:
Handle og Bærenett, Collegejakke / Hettejakker, T- Shirt, Notatblokker, Linjaler, PillebokserLasergravering

Lasergravering er en presis og langvarig metode. Laserstrålene graverer designet på harde overflater. Foruten metall, kan det også brukes på tre, lær / PU og glass med utsøkte og elegante resultater.

Brukes på:
Drikkeglass, Karafler, Metallpenner og Nøkkelringer, Trebeholdere, Kortholdere, Korkprodukter.VARME STEMPLING / PREGING

Varme stempling består av å reprodusere design ved hjelp av en varmpresse på lær eller imiterte lærprodukter. Videre tillater denne teknikken overføring av metallisk eller pigmentfinish, og gir farge til merkevaren.

Brukes på:
Nøkkelringer, Dagbøker, Notatbøker, Lommebøker, Gaveesker, Produkter i skinnDOMING

Doming består av å påføre en klar harpiks (epoxy) på en trykt flate. Dette laget med harpiks gir effekten av dybde og beskyttelse og resulterer i en 3D-effekt. Sluttresultatet er skinnende, motstandsdyktig og holdbart.

Brukes på:
Pins, USB Flash pinner, Nøkkelringer, PennerSUBLIMERING

Sublimering tilbyr fordelen ved å kunne brukes på konkave overflater og produsere veldefinerte design. Det resulterer også i et design som er svært motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer.

Brukes på: Tekstiler, T-Shirt, Krus, SpesialdesignTRANSFER

Denne metoden muliggjør resultater på forskjellige typer stoffer og er veldig økonomisk for flerfarget trykk på små mengder. Det er stor forskjell på kvalitet på merkene til transfer trykk og spør gjerne oss gjerne om hva du ønsker av type kvalitet / holdbarhet.

Brukes på: Forklær og forstykker, T-Skjorter, Handlett og Bærenett, Ryggsekker, ikke-vevde Vesker, Kork, Fotballer.Tampotrykk

Prosess som hovedsakelig brukes til å trykke gjenstander som penner og drikkeflasker m.fl. Den er veldig allsidig og tilpasser seg buede former. Det er den mest økonomiske løsningen for forskjellige produkter.

Brukes på: Reklamepenner, USB flash penner, Nøkkelringer, DrikkeflaskerBrodering genser med logo
Hoodie, hettegenser med logo silketrykk
Lasergravering på øl trekasse med logo
Lasergravering på vinglass med logo
T Skjorte Klovneløpet med logo - Silketrykk