Drikkeflaske Podium Chill 0,7L

Velg Variant

Drikkeflaske Podium Chill 0,7L

Art.nr. CB18731010

Camelbak Podium Chill er en myk, sølesikker sportsflaske. Jet Valve - løsningen på flasken sørger for at tuten er selvlukkende, og 100% tett, når du ikke drikker av den.

100% BPA fri Drikk rent - miljøvennlig drikkeflaske

I tillegg kan du vri om tuten slik at den blir helt tett under transport. Flasken har en Double-Walled konstruksjon, som holder vannet kaldt opptil dobbelt så lenge.

Flasken er meget lett, og har ergonomisk design som gjør at den ligger godt i hånden. Flasken setter hverken smak eller lukt på innholdet. Den kan enkelt fylles ved hjelp av den store åpningen.

Ventilen kan fjernes for grundig rengjøring.

Volum: 0,7 liter. Vekt: 99 gram.


Pris 269,00 kr

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Hvit / sort


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stCamelbak®

CamelBak startet med en oppfinner som het Eidson (ikke Edison). Det store gjennombruddet kom, i 1988, da han rett og slett angrep problemet fra en ny vinkel. Hvis det ikke var plass til mer vann på sykkelen, måtte rytteren bære det. Det virker logisk. Den gangen var det imidlertid en ny tanke. Og med dette utgangspunktet ble CamelBak født.

CamelBaks ideer og innovasjoner vokser fortsatt ut fra denne tilnærmingsmåten. Noen ganger er det bare et svakt skifte i perspektiv som skal til før en gjenstand (eller løsning) fremstår i nytt lys, med skarpere fokus.

Behovet ? mer praktisk, raskere og mer effektiv væsketilførsel når man er aktiv ? har ikke forandret seg gjennom CamelBak-historien.


Vis samtlige produkter fra Camelbak®
Art.nr. CB18731010
Emballasje Plastikkpose
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.