PromoColour GRS Recycled Cotton Backpack (150 g/m²)

Velg Variant

PromoColour GRS Recycled Cotton Backpack (150 g/m²)

Art.nr. 403610

WoW! Ryggsekk med snøring lagd av 56% resirkulert bomull og 14% resirkulert polyester (150 g/m²). GRS-sertifisert. Totalt resirkulert materiale: 70%. Kapasitet ca. 8 liter.


Pris 26,97 kr

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Merking
Produktfarge

Hvit


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st



Art.nr. 403610
Material Resirkulert bomull;resirkulert polyester
Lengde 37 cm
Høyde 41 cm
Vekt 90 gram
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
Lagersaldo 4999 st i lager
Kommande 3000 st den 02-05-2024