Hansker Varme Offpiste Alpha Beta

Hansker Varme Offpiste Alpha Beta

Art.nr. 2J127-8005

Den ultimate off-piste 2-i-1 hansken for alle forhold! Alpha-Beta er en 2-i-1 hanske laget med ytterskall av skinn og laminert nylon, med en funksjonell, avtagbar fleecehanske. Baksiden av hånden er lagd med EVA-vattering som gir støtbeskyttelse. Geiteskinnshåndflaten er forsterket med et sekundært teksturert dobbeltsydd lag av lær, som gir godt grep og god holdbarhet. Den har også et ergonomisk bånd med stor strikk, en karabinkrok og en toveis karabinkrok for å kunne bli hengt til sekken. Innerhansken er en funksjonell Thinsulate isolert fleecehanske som fungerer som isolasjon med skallet og som en frittstående hanske når et behov for lettere vekt er nødvendig. Hanskeparet kommer med Nikwax® vanntettingskrem for en varig beskyttelse.

Varmenivå 4
Modeller med dette varmenivået er ofte laget med PrimaLoft eller 3M Thinsulate, og er spesielt designet for kalde, ugunstige forhold. Perfekt valg for å trene favorittvintersporten din mens du holder hendene gode og varme.


Priser

Antall 1
Pris/stk 1439,10

Beregn pris

Antall
Størrelser Antall
XS
S
M
L
XL
Produktfarge

Black / white


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stArt.nr. 2J127-8005
Ledetid 1
Kvinner/Menn Male
Materialer Skall: 100 % PU-laminert Nylon, geiteskinn og termisk skum. Håndflate: Teksturert overlegg av geiteskinn og silikon. Vattering: Thinsulate, 100 % Polyester fleece og Fiberfill quilt. Fôr: Myk, børstet Bemberg 100 % Polyester
Land China
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.
Lagersaldo XS 20 st
Lagersaldo S 102 st
Lagersaldo M 61 st
Lagersaldo L 30 st
Lagersaldo XL 68 st


/* UPVG 2022-11-22 */ /* ./UPVG 2022-11-22 */