Øvrige flagg

Her finner du flagg til alle anledninger.

Reklameflagg og flagg med trykk er et visuelt imponerende og effektivt verktøy i profil markedsføringen. Falk Profil har et bredt utvalg av flagg, vimpler i ulike størrelser og trykkmetoder

I vårt utvalg av flagg med trykk finner du også golf flagg og supporterflagg for idrettsinteresserte. Utover selve flaggene har vi også en mengde tillbehør så som markfeste og skruver slik at flaggene kommer på plass!

Reklameflagg

Flagg med trykk og reklame og profil er en vinner i firmaets profileringstrategi. Et flagg med trykk kan hjelpe firmaet å spre varemerket til store grupper av interesserte på en veldig kostnadseffektivt måte. Uansett om det er firmaparkeringen eller på kontorbygget så har vi en passande flagga med rätt trycktyp.

Beachflagg med logo

Vi har også beachflagg som er spesielt bra for strand og strandnære miljøer. Beachflagg er oftest portable løsninger som ligner en rollup eller popup, med høy vindbestandighet og mindre kompleks anordning. Vi har ett stort utvalg av ulike utforminger på beachflagg til hver type av strand!

Fasadflagg og vimpler

Fasadflagg er oftest noe mindre flaggtyper i et en mer solid utforming som ikke blafrer, perfekt til kiosker, hotell og andre bedrifter med behov for profilering på en fasade eller vegg. Utover det har vi også vimpler og flagg som er utmerket flaggvarianter for pryd og display.

Med flagget i topp

Flagg defineres offisielt som en tøybit som har symbolverdi. Flagg er et veldig gammelt fenomen som har vært i bruk lenge for å vise og eksponere noen form for budskap til andre mennesker, så det er en velbeprøvet metode!

I og med att vi utvikles mot et mer avansert land har nasjonalflagg mistet sin relative betydning, og i dag er bedriftens logo en mye sterkere symbol for mange mennisker. Vi forbinder oss idag ofte gjerne med ulike brand og varemerke, så det er naturlig at flagg med trykk og logo er blitt ett stort innslag i vår hverdag.

I og med at messer og event flyttet nærmere kunden så har det blitt veldig populært med event utendørs. Mange firma sponser også ulike former av arrangement på strender i verden, festivaler, strandvolleyball og beachparty for å nevne noen. I den type av utendørsmiljø der det oftest savnes tilgjengelige flaggstenger så har beachflagget vokst seg stor. Man kan lure på hva som blir neste utvikling i takt med at mennesket blir bedre på romforskning, kanskje et måneflagg?


Håndflagg tekstil

Håndflagg tekstil

Lite håndflagg i tekstil med pinne i tre eller plast.

Fra 16,36 kr
Bilflagg

Bilflagg

Bilflagg som festes i bilens sidevindu. Flaggets høyde er ca. 30 cm. Vanligvis try...

Fra 109,09 kr
Supporterflagg

Supporterflagg

Supporterflagg trykkes vanligvis på litt tynnere polyester som monteres på et plas...

Fra 118,18 kr
Greenflagg

Greenflagg

Greenflagg har en størrelse på 50x35 cm. Ett plastrør er sydd inn i flaggets kant,...

Fra 181,82 kr
Silketrykket flagg

Silketrykket flagg

Silketrykket flagg i 170gr. mykvevd polyester. Denne gjør seg fint i vinden og har...


Filtrer

Pris
Farge
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sorter

Vi hjelper deg

Hvis du trenger hjelp med å finne riktig produkt til riktig anledning, kan vi hjelpe deg.

Ring:
73912420

Send e-post:
Post@falkprofil.no