Ida lysestake

Ida lysestake

Art.nr. 480

Ida, en elegant lysestake, har et funksjonelt håndtak som forbinder tallerkenen og holderen. Håndtaket på lysestaken gjør det enkelt å flytte rundt på holderen og skaper en visuell helhet. Form møter funksjon, og den tidløse geometrien til kammerlysestaken og den skålformede basen skjuler den dryppende voksen. Ikke bruk skarpe metallgjenstander når du rengjør lysestaken.


Pris 335,20 kr

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Black


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stStelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Art.nr. 480
Designer Böttcher & Kayser
Serie Ida
Pleieråd Benytt en bomullsklut med mild såpe, og sørg for å skylle av alle såperester etter rengjøringen. Vennligst ikke benytt kokende vann, skuresvamper eller andre skarpe gjenstander når lysestaken rengjøres. Tåler ikke oppvaskmaskin. Vi anbefaler at lyset ikke brennes helt ned til bunn i lysestaken, da det kan misfarge staken.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 10x8.6 cm
Vekt 261 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.