Pier portable LED lampe H 33.5 cm

Velg Variant

Pier portable LED lampe H 33.5 cm

Art.nr. 616

Pier LED-lampen finnes nå i to størrelser. Denne modellen, som er høyere, passer perfekt for eksempel på terrassegulvet og de større bordene. Pier LED-lampen er en vakker ny tolkning av den klassiske båtlampen - derav navnet. Med sitt behagelige lys forlenger Pier de varme kveldene på terrassen eller verandaen. LED-lampen kan brukes både innendørs og utendørs (i tørt vær og plussgrader) og er lett å flytte rundt med håndtaket øverst på lampen. Pier kan justeres til tre forskjellige lysstyrker etter behov og den stemningen man ønsker. Pier er trådløs og lades med den medfølgende USB-kabelen (NB: stikkontakt er ikke inkludert). Ladetiden er ca. 12-13 timer (batteri fra 0100 %). Høyeste lysstyrke: 8 timer lys, Middels lysstyrke: 20 timer lys, Laveste lysstyrke: 75 timer lys.


Priser

Antall 1
Pris/stk 1530,00
2399,20

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Black


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stStelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Art.nr. 616
Designer Søren Refsgaard
Serie Pier
Pleieråd Tørkes av med en våt klut.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 33.5x26 cm
Vekt 1790 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.