Om oss

FALK PROFIL

Falk Profil er en familiebedrift med mange års erfaring innen firmagaver, profilering, trykk og reklame. Vi produserer og leverer firmagaver og profileringsløsninger til ditt firma, klubb, lag og forening. Vi er et veletablert firma med kunnskap , og lang erfaring innen faget. Gode interne rutiner er din trygghet. Med grafisk kompetanse kan vi hjelpe deg med logo, layout og design, logo og trykkmetoder.

Vingaver har vært vårt eget nisjeprodukt siden 1996, og er i stadig utvikling! Et spennende og smakfullt produkt som har tatt med sansene våre verden rundt! Besøkt vingårder og vinimportører. Vi tilbyr flotte og smakfulle gaver til ansatte, kundegaver, forretningsforbindelser og venner året rundt - vingaver som merkes og huskes i lang tid. Vingavene benyttes også til jubileum, festivaler, messer og i forbindelse med kurs og konferanser.

Vårt sortiment er stort i T-shirt, caps, polo med trykk eller brodering av logo. Jakker, skjorter og luer alt tilpasset den årstiden vi befinner oss i. Alt av flagg, messeutstyr, gaveartikler, bagger og sekker og sist men ikke minst vår populære Teambekledning for bedrifter som ønsker å fokusere på aktivitet blant ansatte enten det er sykkel, ski eller løping på sommer eller vinter.

Våre referanser er store og små bedrifter, klubber og lag Norge rundt og i flg. bransjer; Entreprenører, Dagspressen, Transport, Varehandel, Bilbransjen, Shipping, Bank og finans, Festivaler, H. M. Kongens Garde m.fl

Som du ser så har vi noe for alle bedrifter, klubber og lag. Velkommen til en hyggelig handel.

TRYGGHET & SERVICE

Vi vil at du skal føle deg trygg når du handler hos oss. Uansett levering, kvalitet eller valg av produkt. Vi ønsker også å gi deg best mulig service. Dette klarer vi som følge av profesjonaliteten til våre kontakter og muligheten til å tilby et bredt spekter av tjenester. Vi har oppsummert disse i Full Service Concept.

LA OSS TRYKKE DITT VAREMERKE

Vi lager profilering som folk føler seg komfortabel med, i sine faglige roller. Når merkevaren og menneskene som bærer merkevaren lærer av hverandre, lykkes vi og dere.

VI HJELPER DEG Å MERKES
post@falkprofil.no
VI TILBYR NOE EKSTRA
+ Personlig service + Kvalitetsprodukter + Raske leveranser + Grafisk kompetanse + Nettbutikk + Showroom


/* UPVG 2022-11-22 */ /* ./UPVG 2022-11-22 */