Om oss

FALK PROFIL

Falk Profil er en familiebedrift med mange års erfaring innen firmagaver, profilering, trykk og reklame. Vi produserer og leverer firmagaver og profileringsløsninger til ditt firma, klubb, lag og forening. Vi er et veletablert firma med kunnskap , og lang erfaring innen faget. Gode interne rutiner er din trygghet. Med grafisk kompetanse kan vi hjelpe deg med logo, layout og design, logo og trykkmetoder.

Vingaver har vært vårt eget nisjeprodukt siden 1996, og er i stadig utvikling! Et spennende og smakfullt produkt som har tatt med sansene våre verden rundt! Besøkt vingårder og vinimportører. Vi tilbyr flotte og smakfulle gaver til ansatte, kundegaver, forretningsforbindelser og venner året rundt - vingaver som merkes og huskes i lang tid. Vingavene benyttes også til jubileum, festivaler, messer og i forbindelse med kurs og konferanser.

Vårt sortiment er stort i T-shirt, caps, polo med trykk eller brodering av logo. Jakker, skjorter og luer alt tilpasset den årstiden vi befinner oss i. Alt av flagg, messeutstyr, gaveartikler, bagger og sekker og sist men ikke minst vår populære Teambekledning for bedrifter som ønsker å fokusere på aktivitet blant ansatte enten det er sykkel, ski eller løping på sommer eller vinter.

Våre referanser er store og små bedrifter, klubber og lag Norge rundt og i flg. bransjer; Entreprenører, Dagspressen, Transport, Varehandel, Bilbransjen, Shipping, Bank og finans, Festivaler, H. M. Kongens Garde m.fl

Som du ser så har vi noe for alle bedrifter, klubber og lag. Velkommen til en hyggelig handel.

DINE FORDELER AV OSS SOM EN FAMILIEBEDRIFT

Å benytte seg av tjenester fra en familiebedrift kan by på en rekke fordeler for andre firmaer. Her er noen av de mest fremtredende fordelene:

1. Personlig tilnærming og service: Familiebedrifter er ofte kjent for sin personlige tilnærming til kunder og forretningspartnere. Dette kan føre til bedre kundeservice og mer skreddersydde løsninger.

2. Høy grad av fleksibilitet: Familiebedrifter kan ofte være mer fleksible i forhold til beslutningstaking og tilpasninger. Dette skyldes at beslutningsprosesser ofte er mer konsentrert og mindre byråkratiske enn i større konserner.

3. Langsiktig perspektiv: Familieeide virksomheter fokuserer ofte på langsiktig vekst og stabilitet fremfor kortsiktige gevinster. Dette kan lede til mer bærekraftige forretningsmodeller og investeringer.

4. Stabil ledelse: Ledelsen i familiebedrifter er ofte mer stabil, med ledere som har en dypere forståelse og forpliktelse til bedriftens suksess over tid. Dette kan bidra til kontinuitet og forutsigbarhet.

5. Stor lojalitet og engasjement: Ansatte i familiebedrifter viser ofte høyere grad av lojalitet og engasjement, noe som kan skyldes en sterkere følelse av tilhørighet og personlig investering i bedriftens suksess.

6. Unik bedriftskultur: Familiebedrifter har ofte en unik og sterk bedriftskultur, som kan være attraktiv for både ansatte og forretningspartnere. Dette kan skape et sterkt merkevarebygg og differensiering i markedet.

7. Nærhet til eiere og beslutningstakere: I familiebedrifter er det ofte kortere vei til de som eier og tar de store beslutningene. Dette kan gjøre kommunikasjon og forhandling enklere og mer direkte.

8. Fleksibilitet i forhandlinger: Familiebedrifter kan ha større fleksibilitet i forhandlinger, som kan være gunstig i tilpasning av kontrakter, priser og tjenesteleveranser.

9. Større tillit og integritet: Familiebedrifter bygger ofte sitt rykte på tillit, integritet og personlige relasjoner, som kan være avgjørende for langsiktige og fruktbare forretningsforbindelser.

10. Innovasjon og entreprenørskap: Mange familiebedrifter oppmuntrer til innovasjon og entreprenørskap innenfor bedriftens rammer, noe som kan føre til unike produkter og tjenester.

Å velge en familiebedrift som leverandør eller partner kan dermed bringe en rekke fordeler, fra personlig service og fleksibilitet til langsiktig stabilitet og unik bedriftskultur. Disse egenskapene kan være spesielt verdifulle i industrier hvor tillit, tilpasningsevne og langsiktige relasjoner er nøkkelen til suksess.

LA OSS TRYKKE DITT VAREMERKE

Vi lager profilering som folk føler seg komfortabel med, i sine faglige roller. Når merkevaren og menneskene som bærer merkevaren lærer av hverandre, lykkes vi og dere.

VI HJELPER DEG Å MERKES
post@falkprofil.no
VI TILBYR NOE EKSTRA
+ Personlig service + Kvalitetsprodukter + Raske leveranser + Grafisk kompetanse + Nettbutikk + Showroom